Menu

Autonvaraosat löytyvät helposti rekisterinumerolla

auto-679874_1280Auton korjaaminen voi käydä kalliiksi, jos osat ostaa auton oman merkkikorjaamon varaosatiskiltä. Myös muissa kivijalkaliikkeissä hinnat voivat olla korkeita.Usein vuosittaisessa katsastuksessa tulee ilmi puutteita, jotka on korjattava että autolla saa jatkaa ajoa. Suosituimpia hakuja ovatkin alustan nivelet ja puslat, jarruosat sekä muut huoltoon liittyvät osat kuten esimerkiksi sytytystulpat. Auton varaosien ostaminen verkosta on helppoa ja vaivatonta. Maksaminen onnistuu verkkopankin kautta tai luottokortilla, ja osat saapuvat lähipostiisi tai kuriirin toimittamana suoraan kotiovelle. Osilla on myös aina 14 päivän palautusoikeus, jos et tarvitsekkaan osaa. Oikean osan metsästäminen voi kuitenkin olla vaivalloista kun joudut valitsemaan valikoista autosi mallin, vuosimallin, moottoritiedot ja muut tiedot erikseen. Virheitä voi sattua helposti, ja et saakkaan autoosi sopivaa osaa. Väärä osa ei sovi, ja sen sovittaminen väkisin paikalleen on vaarallista. Eri verkkokaupoissa on eri osatoimittajat, ja kauppojen välillä voi olla suurta vaihtelua osan saatavuudessa sekä hinnassa.

Oikean osan löytäminen on nyt kuitenkin tehty helpoksi, kun haun suorittaa auton rekisterinumerolla. Sinun ei tarvitse tietää muuta kuin autosi rekisteritunnus, ja tämän jälkeen autonvaraosat löytyvät helposti rekisterinumerolla. Kun auto rekisteröidään, https://fi.wikipedia.org/wiki/rekisterikilpi yhteyteen tallennetaan auton tiedot. Sivusto hakee ajoneuvosi tiedot suoraan rekisteristä, josta ilmenevät autosi tarkka mallitieto, valmistenumero, vuosimalli, moottorikoko ja muut tarvittavat tiedot oikean osan löytymiseksi. Tämän jälkeen sivu listaa juuri sinun autoosi sopivat osat selkeästi, ja voit valita tarvittavat osat ostoskoriin. Sivusto listaa sinulle myös eri vaihtoehtoja, ja voit valita käytätkö alkuperäisosaa, vai edullisempaa tarvikeosaa. Jopa harvinaisemman auton autonvaraosat löytyvät helposti rekisterinumerolla, koska tiedot saadaan suoraan ajoneuvorekisteristä. Tarjolla on kymmeniä kauppoja, joka parantaa mahdollisuuksia löytää oikea osa!

Http://www.autonvaraosat.net/ listaa verkon parhaimmat ja edullisimmat varaosakaupat. Vertailu kannattaa, sillä sivuistoissa voi olla samalle osalle eri hinnat. Rekisterinumeron syöttämisen jälkeen saat selkeän listauksen eri osien hinnoista eri sivuilta, ja voit helposti katsoa mistä osa kannattaa tilata. Säästät aikaa ja rahaa, kun et joudu käymään eri kauppoja yksitellen läpi etsiessäsi parasta ja edullisinta vaihtoehtoa.