Menu

Näyttävät alumiinivanteet edullisesti

tires-849013_1280Useat autonomistajat haluavat parantaa auton ulkonäköä tekemällä sen ulkonäköön muutoksia. Suosittua onkin päivittää auton vanteet, ja http://www.hs.fi/autot/a1394780009033 selvitti muun muassa vanteiden vaikutuksen auton ajo-ominaisuuksiin. Tärkeimpänä havaittiin, että suuremmalle vanteelle asennettu matalaprofiilirengas tarjoaa tarkemman ajotuntuman, mutta voi vaikuttaa heikentävästi mukavuuteen ja melutasoon. Tarjolla on valtava kirjo erilaisia ja kokoisia vanteita joista valita omaa silmää miellyttävin vaihtoehto. Vaihtoehtoja löytyy normaalilevyisestä leveämpiin, viisipuolaisesta monipuolaisiin ja hopeisesta aina kultaisiin vaihtoehtoihin.

On tärkeä muistaa uusia vanteita hankkiessa, että niiden pitää sopia omaan autoon. Sopivuuteen vaikuttavat vanteen pulttijako, keskireiän halkaisija, ET-luku, vanteen leveys ja halkaisija. Useat sivut osaavat listata sopivat vaihtoehdot ajoneuvon merkin ja mallin perusteella.

Niinkuin moni muukin kaupan ala, myös vannekauppa on laajentunut internetin puolelle, josta näyttävät alumiinivanteet edullisesti hankkimalla voi säästää selvää rahaa. Vanteita tarjoavia sivustoja on lukuisianiin kotimaassa kuin ympäri maailmaa. Ulkomailta vanteita hankkiessa on syytä muistaa, että EU-alueen ulkopuolelta hintaan voidaan lisätä veroja ja tulleja, jolloin loppusumma on suurempi. Kotimaisista kaupoista hankkiessa hintoihin ei lisätä ylimääräisiä kuluja, ja monet liikkeet tarjoavat maksuttomia toimituksia.

Vertailu kannattaa, sillä vanteiden hintatasossa on suuria eroja eri kaupoissa. Haastavaa vertailusta tekee sen että sivustoja on kymmeniä ja jokaisella sivulla on satoja eri vannevaihtoehtoja. Apuun tulee http://www.autonvanteet.fi, jossa vertailu on helppoa. Sivustolle on lisätty kymmenien kauppojen valikoima, joista voit suorittaa hakuja muutamalla klikkauksella. Pääset rajaamaan hakuehtoja tarkasti. Seulontaa voi suorittaa esimerkiksi valitsemalla haluamasi maksutavan useista vaihtoehtoista. Näitä ovat verkkopankkimaksu, osamaksu, lasku, paypal ja luottokorttimaksu. Voit myös rajata hakua jos sinulla on tiedossa haluamasi vannemerkki valitsemalla sinua miellyttäviä vannevalmistajia hakutuloksiin. Voit valita myös toimitustavan jossa suosituin vaihtoehto on kotiinkuljetus. Pääset myös tarkastamaan minkälaisia arvosteluja muut tilaajat ovat antaneet sivustolle, ja voit rajata hakutuloksesta ulos huonommat arvosanat saaneet vannekaupat. Haku on helppo suorittaa ajoneuvosi rekisterinumerolla, jolloin sinun ei tarvitse erikseen syöttää autosi merkki- ja mallitietoja. Sopivien vanteiden etsiminen on sivuston avulla todella helppoa, ja saat nopeasti autoosi näyttävät alumiinivanteet edullisesti kotiinkannettuna!