Share |

The Finnish Miracle - true or not?      16.2.2012finecf2.png

Suomi nousee nykyisin yhä useammin kansainvälisten lehtien otsikoihin. Ei ole kulunut montakaan päivää siitä, kun New York Times listasi Helsingin maailman toiseksi kiinnostavimmaksi matkakohteeksi. Samaan aikaan meille monille niin tututut Angry Birdsit sinkoilevat ympäri maailmaa. Nyt jos koskaan meidän suomalaisten pitäisi nähdä kotimaamme otollisena maaperänä moniin onnistumisiin!

Mutta miltä näyttää Suomen liike-elämä ulkopuolisen silmin? Mitkä ovat ne asiat jotka tekevät Suomesta maailman parhaan yrityshautomon ja ponnahduslaudan menestykseen?

Onko asia edes näin? Onko Suomessa hyvä yrittää ja osaammeko me suomalaiset nähdä maamme hyvät puolet? Onko meillä mahdollisuuksia kansainväliseen menestykseen? Entä rahoitus, yhteistyö ja luottamus?

Näihin ja muihin mahdollisiin kysymyksiin "saatamme" saada vastauksen Suomen Elektronisen Kaupankäynnin (ECF) yhdistyksen tapahtumassa helmikuun 16. päivänä 2012 klo 17–20.

Rento AFTER-WORK-tilaisuus järjestetään Ravintola Bakers' Tempossa, Mannerheimintie 12
(sisäänkäynti Kalevanka
dun puolelta) .

Koska me suomalaiset olemme perusluonteeltamme joskus kuulemma vähän hiljaisia emmekä helpolla osallistu keskusteluihin päätimme että tarjoilu muuttaisi tämän päinvastaiseksi, eli tarjolla naposteltavaa, kuohuviiniä ja olutta.


Katso videokooste tilaisuudesta (3 min)Puhujina ovat:

noel.png

André Noel Chaker, Veikkaus

Kanadanranskalainen lakimies André Noël Chaker on moniosaaja, joka on ehtinyt Suomessa vietettyjen 17 vuoden aikana olla monessa mukana. André on taitava esiintyjä, joka saa yleisönsä nauramaan, ajattelemaan ja keskustelemaan. Hän osaa katsoa suomalaista yhteiskuntaa ja liike-elämää sekä sisä- että ulkopuolelta.

Mohamed El Fatatry, Muxlim.com, elfatary.png

Mohamed el-Fatatry  on egyptiläinen Suomessa asuva media-alan vaikuttaja. Hän on perustanut muslimiportaalin Muxlim.com, jolla on kymmeniä miljoonia käyttäjiä. Hän sai vuonna 2009 Presidentin kansainvälistymispalkinnon. Hänet nimettiin vuonna 2008 maailman 500 vaikutusvaltaisimman muslimin joukkoon.

youtube_logo.png Katso haastattelu >>Tilaisuuden sponsoreina toimivat ECF:n lisäksi:

sflogo_email_200x130.gif

maksuturva_web_168px1.png