Menu

Toimintamme lyhyesti pähkinänkuoressa

Verkkosivumme www.ecf.fi on internetissä kauppaa ja liiketoimintaa harjoittaville tarkoitettu yhteisö. Sivustomme tarkoituksena on tuoda yhteen eri alojen toimijat ja luoda heille kohtaamispaikka. Kauttamme voit jakaa käytännön neuvoja ja kokemuksia sekä seurata alojen uutisia ja uusia trendejä. Tarkoituksenamme on parantaa suomalaisen yrittäjän ja kaupankäynnin asemaa markkinoilla. Seuraamme alan trendejä sekä kehitystä ja osallistumme tarvittaessa keskusteluun. Sinun ei tarvitse olla yrittäjä, riittää että olet kiinnostunut suomalaisesta yrittämisestä ja sen edistämisestä internetissä niin suomessa ja ulkomailla! Kaupankäynti on siirtynyt kivijalkaliikkeistä päivä päivältä enemmän internetiin niin tavaroiden kuin palveluiden osalta. Kilpailu on kovaa, koska esimerkiksi EU-alueella kaupankäynti on hyvin vapaata. Siksi pyrimme auttamaan suomalaisen yrittäjän asemaa kasvavassa kilpailussa ja pyrkiä säilyttämään suomalainen ammattitaito ja laatu useissa tuotteissa markkinoiden ykkösenä.

Tarjoamme monenkaltaista apua ja tukea. Apupalvelumme ovat esimerkiksi edunvalvontaa, tiedonvälitystä, koulutusta, verkostoitumista sekä asiantuntija-apua. Joukossamme on monien alojen erityisosaajia ja asiantuntijoita, joiden ammattitaito ja mielipiteet ovat käytettävissäsi tarpeen niin vaatiessa. Käy tutustumassa sivustoomme ja löydät kaikista näistä tukitoiminnoista lisää tietoa.

Sivuiltamme löydät myös keskustelualueen, jossa voit keskustella sinua askaruttavista asioista ja vaihtaa mielipiteitä muiden toimijoiden kanssa. Keskustelualueella on helppo vaihtaa tietoa ja esittää kysymyksiä alan uusista trendeistä ja kuumimmista uutisista. Sivujemme kautta myös tavoitat asiantuntijoita, jos tarvitset apua. Tapahtumat-sivulta löydät tietoa tulevista tapahtumista suomessa ja ulkomailla. Tiedotteet-sivun alle on kerätty tärkeimmät viimeaikaiset uutiset ja tiedotteet, kuten esimerkiksi kokouspöytäkirjat. Sivun yläreunasta löydät myös tietoa hallituksestamme, jäsenmaksuistamme ja säännöistämme.

Pähkinänkuoressa päätarkoituksemme on toimia suomalaisen verkkoyrittäjän apuna ja edistää verkossa käytävää kauppaa sekä parantaa suomalaisyrittäjien edellytyksiä toimia internetissä. Tuotamme yleishyödyllistä tietoa yrittäjien käyttöön sekä tarjoamme apua ja tukea tarkoituksenamme edistää yrittäjien asemaa.